SLICE TO MEET YOU!

Dé plek voor knetterverse en gigantisch lekkere carpacciogerechten, cocktails en wijnen voor ieder moment van de dag. Slice to meet you!

De Carpaccio Club zet je favoriete klassieker gloednieuw op de kaart. Nog even rond en gezond maar met een fris nieuw sausje. Want wie carpaccio zegt, zegt niet alléén vlees. Vis, veggies en fruit laten zich net zo mooi en makkelijk slicen. Hoe dat smaakt? Naar meer, natuurlijk. Welkom bij de club!

LUNCH, BORREL, DINER

Meer dan alleen carpaccio: Borrel & diner
Op een sandwich, door een salade of zonder poespas op je bord en van rund tot biet of zalm: de carpaccio’s zijn om je bestek bij op te eten. Schuif aan voor lunch, borrel of diner. Carpaccio Club is meer dan alleen carpaccio’s. ‘S avonds steken we de Big Green Egg aan voor onze hoofdgerechten. En ook daar houdt het niet op, samen delen is nog gezelliger natuurlijk. Zet een goed gevuld lunch-, borrel-, of dinerplateau op tafel!

Foodbar / bar / restaurant in Tilburg en Breda

Met een knap interieur, ruim terras en lekkere wijnen, bubbels en cocktails raak je er niet uitgekeken én -gezeten. Hoeft ook niet: tafelen kan de hele dag en avond! In Tilburg vind je ons op de Korte Heuvel, in Breda op de Grote Markt.