Vacature - Bedrijfsleid(st)er Carpaccio Club Tilburg

Goed nieuws! In augustus 2020 hebben wij in Breda de eerste Carpaccio Club geopend en nu komt Carpaccio Club ook naar Tilburg! Dé plek in Tilburg waar je kunt lunchen, borrelen en dineren met de lekkerste wijnen, cocktails en bubbels! Daarbij serveren wij natuurlijk de beste, lekkerste en meest originele carpaccio’s.

Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste bedrijfsleider!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het gehele team van Carpaccio Club Tilburg. Je stuurt het team aan en werkt hierbij zelf lekker mee. Jij bent hét voorbeeld op de vloer en leidt de medewerkers op om zelfs nog beter te worden in het vak dan jij zelf bent.

Daarbij zorgen jullie ervoor dat onze gasten genieten! Je bedient hen met een lach op je gezicht, vertelt ze over al het lekkers wat Carpaccio Club op de kaart heeft en zorgt dat ze tijdens hun bezoek niets te kort komen.

Jouw werktijden

We zijn geopend van 11:00 tot 00:00 uur, of gewoon zolang het gezellig is. Jouw werkdag begint dan ook om 10:00 uur met het opstarten van de dag. Of om 16:00 uur met aan het einde van je shift het afsluiten van de zaak.

Wie willen wij heel graag bij ons team?

Wij worden super blij van ruime ervaring in de horeca en een diploma binnen de gastvrijheid is hierbij een grote plus. Wat daarbij echt een must is dat je van aanpakken weet en beschikt over de skills om jouw team aan te sturen en te enthousiasmeren. Aangezien Carpaccio Club een geheel nieuw concept is kunnen wij iemand gebruiken die met ons meedenkt in het verder verbeteren en uitbouwen van het concept. Creativiteit en assertiviteit wordt hierin gewaardeerd.

Daarnaast willen wij heel graag kennis met jou maken als jij net zo enthousiast bent over ons nieuwe concept als dat wij zijn, je 40 uur per week inzetbaar bent en ook nog uit (directe omgeving van) Tilburg komt.

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden wij je een fijn loon gebaseerd op de CAO Horeca. Je kunt hierbij denken aan een startloon tussen de €2500 en €2750. Wanneer je voor een van de organisaties van Mimosa BV werkt sta je wat betreft jouw ontwikkeling ook nooit stil. Wij bieden naast een gedegen inwerktraject en allerlei online- en on the job trainingen nog uiteenlopende mogelijkheden om door te groeien in functie.

En nu?

Wil jij onze collega worden? Stuur een mail naar jobs@carpaccioclub.nl en laat ons weten waarom jij een toevoeging aan ons team bent. Daarbij ontvangen wij graag jouw cv met telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken om een kennismaking in te plannen. (De ingang van het dienstverband wordt bepaald wanneer er meer zicht is op de heropening van de horeca.)