Vacature - Floormanager Carpaccio Club Breda

Goed nieuws! We mogen waarschijnlijk binnenkort weer open! In augustus 2020 hebben wij de eerste Carpaccio Club geopend, dé nieuwe plek in Breda waar je kunt lunchen, borrelen en dineren met de lekkerste wijnen, cocktails en bubbels! Daarbij serveren wij natuurlijk de beste, lekkerste en meest originele carpaccio’s.

Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar ervaren en enthousiaste floormanagers!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor jouw team van bedieningsmedewerkers. Je stuurt het team in aan en werkt hierbij zelf lekker mee. Jij bent hét voorbeeld op de vloer en leidt de medewerkers op om zelfs nog beter te worden in het vak dan jij zelf bent.

Daarbij zorgen jullie ervoor dat onze gasten genieten! Je bedient hen met een lach op je gezicht, vertelt ze over al het lekkers wat Carpaccio Club op de kaart heeft en zorgt dat ze tijdens hun bezoek niets te kort komen.

Jouw werktijden

We zijn geopend van 12:00 tot 00:00 uur, of gewoon zolang het gezellig is. Jouw werkdag begint dan ook om 11:00 uur met het opstarten van de dag. Of om 16:00 uur met aan het einde van je shift het afsluiten van de zaak.

Wie willen wij heel graag bij ons team?

Wij worden super blij van ruime ervaring in de horeca en een diploma binnen de gastvrijheid is hierbij een plus. Wat daarbij echt een must is dat je van aanpakken weet en nog lang niet moe bent als je stappenteller over de 10.000 gaat.

Daarnaast willen wij heel graag kennis met jou maken als jij net zo enthousiast bent over ons nieuwe concept als dat wij zijn, je 30 tot 38 per week inzetbaar bent en ook nog uit (de directe omgeving van) Breda komt.

 

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden wij je een fijn loon gebaseerd op de CAO Horeca. Wanneer je voor een van de organisaties van Mimosa BV werkt sta je wat betreft jouw ontwikkeling ook nooit stil. Wij bieden naast allerlei online- en on the job trainingen nog uiteenlopende mogelijkheden om door te groeien in functie.

Verder houden wij wel van een feestje of een borrel, dus wanneer dat weer kan worden deze zeker georganiseerd!

En nu?

Wil jij onze collega worden? Stuur een mailtje naar jobs@carpaccioclub.nl en laat ons weten waarom jij een toevoeging aan ons team bent. Daarbij ontvangen wij graag jouw cv met telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken om een kennismaking in te plannen.